Производи

Селотејп Траки

 • Се користат за затворање на картонски кутии и други видови амбалажа
 • Се изработуваат од два вида на лепило:
 • Солвент - каучуково лепило
 • Акрил - лепило на водена база

 • Основни бои:
 • Проѕирна, кафена и бела

 • Димензии:
 • Сите стандардни димензии

Стреч Фолија

 • Се користи за палетизирање на групни пакувања и заштита на производи од надворешни влијанија.
 • Производи:
 • Рачна стреч фолија
 • Машинска стреч фолија
 • Престреч

Дрвени Стапчиња

Мешалки за кафе и чај

Димензија: 9.5см

Пакување: 1/1000

Чепкалки за заби

 • Дрвени чепкалки за заби

 • Производи:
 • Пластично буре 1/200
 • Картонска кутија со диспанзер 1/1000
 • Картонска кутија со диспанзер 1/200 во целофан
 • Кеса мала 1/200
 • Кеса голема 1/1000 во целофан

Брендирани чепкалки сo Ваше лого

За Нас

Првата генерација која ги постави темелите и го основа брендот Сити Пак за самолепливи ленти од сите видови и димензии, започна со работа во 1991 година . Како семејна фирма, успешно се етаблиравме на пазарот одржувајќи го високиот квалитет, поволните цени, брзата испорака, а со тоа ја заслуживме довербата од потрошувачите.
Втората генерација продолжи со работа во 2016 година, со ребрендирање во СИПАK, задржувајќи ги принципите за квалитет, цена и испорака. Покрај самолепливите ленти, палетата ја проширивме со продажба и дистрибуција на стреч фолија за палетизирање.
Вториот програм за дрвени производи ( започнат со сопствено производство во 2003 година) нуди широк асортиман на пакувани дрвени чепкалки за заби и стапчиња за ражничи. Во 2019 година, следејќи ги еколошките трендови започнавме со производство на дрвени стапчиња (лажички) за кафе. Остануваме верни на Вашите барања и нашите професионални принципи. .

Канцеларија

 • Адреса: Бул. Авној бр. 4-1/2
 • Контакт:
 • Тел.: 02/2 460 260
 • Моб.: 078/420-822

Производство и Магацин

 • Адреса: Ул. Населено место без
  уличен систем бр. 1
  - Бадар, Петровец